Prenses Odası Temizleme

• Sürüm 1.0.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici mGamey

Prenses Odası Temizleme indir. Atari Oyunları kategorisindeki bu uygulama Android (mobil) içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve telefonlarınıza yükleyebileceğiniz harika bir oyun.

Prenses Odası Temizleme kolay kullanılabilen bir menüden hazırlanmıştır. Bu sebeple de bu oyunu oynarken çocuklarınız sizden yardım istemek zorunda kalmayacak. Ayrıca oyunda çocuklarınıza zararlı olabilecek olan hiç bir içerik mevcut değildir. Yani son derece güvenilir bir oyundur. Oyun eğlenceli yapısı ile benzerlerine fark atıyor. Bu oyun kız çocukları için özel olarak yaratılmıştır. Dünya çapında bir çok oyun sever kız çocukları bu oyunu çok severek oynuyor.

Hemen hemen her çocuk odasını temizlemekten nefret eder ve bu işten kaçabilmek için türlü türlü bahaneler üretir. Bu oyun sayesinde çocuklarınız oda temizlemenin ne kadar eğlenceli bir iş haline gelebileceğini görecekler. Oyunda prensesin arkadaşı aniden telefon açarak onu ziyarete geleceğini söylüyor. Fakat prensesin odası çok dağınık. Hemen odayı toplaması lazım. Ama bu işi tek başına yaparsa arkadaşı gelene kadar yetiştiremez. Bu yüzden kızlarınızdan yardım istiyor. Kızlarınız ona yardım ederek odasındaki tüm dağınıklığı toplayacak ve odasını düzenli bir hale getirecek. Bu eğlenceli oyunu Android tabanlı tüm cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak yükleyebilmek için indir butonuna basmanız yeterlidir.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Prenses Odası Temizleme indir